Bileet

Ohjelma

Ylikivat festaribileet

Ylikivoja festivaalibileitä vietetään perjantaina ja lauantaina Fontanaclubissa. Bileitä voi starttailla joka päivä El Gringossa, jossa Open mic ja vapaa lava odottavat festivaalien innokkaita runoilijoita, muusikoita ja muita artisteja. El Gringo avaa ovet joka päivä kello 19.00 ja ilta jatkuu aina kolmeen asti aamulla.

Perjantain ohjelma:

 

21:30

Ovet aukeavat

22:00

Kaikkien ylioppilasteattereiden improjamit

22:45

Aleksi Vähäpassi

Tutustu artistiin
 

Lauantain ohjelma:

 

21:30

Ovet aukeavat

22:00

Valtakunnallinen ylioppilasteattereiden improkisa

Artistit

Aleksi Vähäpassi

Ensimmäisen Talent Suomi -ohjelman voittanut beatboxaaja Aleksi Vähäpassi asuu nykyään Vaasassa. Aleksin setissä yleisö saa nähdä, kuulla ja kokea beatboxausta, toisin sanoen maailman vanhimmalla soittimella - ihmisen suulla - tuotettua kosmista päristelyä.

Aleksi Vähäpassi esiintyy perjantain bileissä Fontanaclubilla klo 22:45.

 

Jenny & Jones

Vaasalainen duo, jonka yhdisti taannoin mieltymys tummansävyisiin sävelkulkuihin ja intohimo lauluun. Duon musiikillinen tyylilaji on luonnehdittavissa sanoin acoustic melancholic ambient rock. Tämä vaasalainen duo vie yleisön kauniille ja tunnelmalliselle matkalle soittaessaan tarkkaan valittuja cover-kappaleita.

Jenny Malmberg – laulu ja koskettimet
Jouni Koskinen – laulu ja kitarat

Jenny & Jones esiintyy perjantain bileissä Fontanaclubilla klo 23:00.

 

Standard Time

Vaasalainen Standard Time soittaa menevää rock- ja popmusiikkia, ja biisit täysin poikien omaa tuotantoa. Bändin tunnetuin kappale on Aiming High, jonka musiikkivideo on kuvattu Vaasan lentokentällä.

Mika Kuusisto - laulu & akustinen kitara
Pekka Niemi - basso, laulu & viulu
Tomi Trofast - kitara & laulu
Valtteri Seppälä - rummut

Standard Time esiintyy perjantain bileissä Fontanaclubilla klo 0:00.

 

Hilanders

Hilandersin musiikki on suomirokkia, jossa on kuultavissa rock n’ rollin, iskelmän, rautalangan ja uudemman rytmimusiikin vivahteita. Energiset ja tiukat keikat ovat jo muodostuneet tuoreen bändin tavaramerkiksi – keikkakausi 2014 huipentui joulukuussa Helsingin Tavastian lavalle. Hilandersin akselilla Helsinki-Vaasa majailevat jäsenet ovat myös tuttuja useasta muusta keikkailevasta bändistä (esim. Straktobeam, Naamaraja, Grand Papa, Watership).

Aleksi Halonen - laulu/kitara
Lauri Rintala - laulu/kitara
Peetu Koistinen - basso
Otto Rönkä - rummut

Hilanders esiintyy lauantain bileissä Fontanaclubilla klo 23:00.

 

ShoVVVhaT

ShoVVVhaTia kuvaa parhaiten lausahdus: "Tätä te ette osanneet odottaa!" Kymmenen vuotta sitten kesäteatterinäytelmä Hypermarketin yhtyeen pohjalle perustettu yhtye soittaa musiikkityylejä lattiasta kattoon - ja kaikki saman keikan aikana! Laulusta sekä naiskauneudesta huolehtivat Sanna Perälä ja Tiina Keho ja koskettimista sekä naiskauneudesta huolehtii Marja Alanko. Kitaristina on Jyri Tolppanen, ja komeampana kitaristina Marko Perälä. Rytmiryhmässä ovat rumpali Arto Pitkänen sekä basisti Pasi Lehtolan sijaisena Mikael Skogberg.

ShoVVVhaT esiintyy lauantain bileissä Fontanaclubilla klo 0:00.

Liput

Bilepassit ja myyntipaikka

Ylikivojen bileiden bilepassi maksaa 13 euroa ja se sisältää sisäänpääsyt molempina iltoina sekä etuja bileissä.

Bilepasseja myydään festivaalitoimistolla ravintola Il Bancon aulatiloissa osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 11, 65100 Vaasa.

 

Festivaalitoimisto

ravintola Il Bancon aulatilat
Hovioikeudenpuistikko 11
65100 Vaasa

Kartta ja aukioloajat