Blogi

Lue festivaaliblogista viimeisimmät käänteet.

Lukaise

Ohjelmisto

Tutustu esityksiin, esityspaikkoihin ja teattereihin.

Tutustu

Liput

Liput festivaaliesityksiin nyt varattavissa ennakkoon!

Varaa

Facebook

Ylioppilasteatterifestivaali

Ylioppilasteatterifestivaali on Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:n vuosittain huhtikuussa järjestämä teatterifestivaali. Festivaali järjestetään vuonna 2016 jo 36. kerran ja se kiertää vuosittain eri ylioppilasteatteripaikkakunnilla. Vuonna 2016 festivaali järjestetään 15.-17. huhtikuuta Kuopiossa. Festivaalille osallistuvat yleensä kaikki viisitoista Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:n jäsenteatteria. Jokainen jäsenteatteri esittää festivaalilla yhden tuottamansa näytelmän. Festivaalin järjestää ylioppilasteattereiden valtakunnallinen kattojärjestö, Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry, ja festivaalin käytännön järjestelyistä vastaavat kulloisenkin festivaalipaikkakunnan ylioppilasteatterin jäsenet talkoohengessä. Festivaalille osallistuu tyypillisesti noin 200-300 ylioppilasteattereiden jäsentä, joista osa tulee festivaalille esiintymään, osa vain katsomaan muiden teattereiden tarjontaa ja tapaamaan muiden ylioppilasteattereiden jäseniä. Festivaali onkin vuosittain suurin tapahtuma, jossa ylioppilasteattereiden jäsenet kohtaavat toisensa. Festivaalin esitykset ovat kaikille avoimia.
Ylioppilasteatterifestivaali
Ylioppilasteatterifestivaali26/05/2016 @ 18:11
FESTAREILLE OSALLISTUNUT!
Täytäthän festareiden palautekyselyn alla olevasta linkistä! Vastaamisaika noin 5min

KIITOS!
3    View on Facebook
Ylioppilasteatterifestivaali
Ylioppilasteatterifestivaali21/04/2016 @ 10:53
Käyhän vielä fiilistelemässä festareita! Löydätkö oman teatterisi...
5 1    View on Facebook
Ylioppilasteatterifestivaali
Ylioppilasteatterifestivaali19/04/2016 @ 11:07
Kuopijon Sytyvesti näkyy vielä mediassa! Savon Sanomat kävi perjantaina katsomassa Oulun ylioppilasteatterin esityksen Suuri Peto!
7 1    View on Facebook

Viimeisimmät blogitekstit

Tämä on totta!

Totta – ’tosi’-sanan yksikön partitiivi. Tosi on sellainen asia, joka on faktuaalinen ja reaalinen, mielipiteestä riippumaton; objektiivisesti totta. Toden vastakohta on epätosi.   Olen viimeisten viikkojen aikana kokenut useita pieniä sykähdyttäviä hetkiä. Hetkiä, jolloin Ylikivat festarit ovat ottaneet aina askeleen lähemmäksi todeksi tulemista.

Lue lisää

Hei – Ystävällisin terveisin

Festivaalituottajan sähköpostissani on tällä hetkellä karvaa vaille 300 sähköpostiviestiä, joista ensimmäinen on päivätty toukokuulle 2014. Näihin sähköposteihin eivät lukeudu kymmenet jo poistetut, tai alakansioihin siirretyt viestit. Viestien joukossa ei myöskään ole ensimmäistäkään roskapostiksi lukeutuvaa mainosviestiä tai terkkuja äidiltä, vaan kaikki ovat tiukkaa asiaa.

Lue lisää

Oppitunti ajasta

Aika (lat. tempus, tunnus t) on yksi fysiikan perussuureista, jota mitataan SI-järjestelmän mukaisesta sekunneissa sekä sen lisäyksiököissä minuuteissa ja tunneissa. Tunnit kertaamalla saadan vuorokausia ja viikkoja, joista muodostuu kuukausia. Kaksitoista kuukautta puolestaan muodostavat maan kiertoliikkeeseen auringon ympäri perustuvan yksikön, vuoden.

Lue lisää