Blogi

Lue festivaaliblogista viimeisimmät käänteet.

Lukaise

Ohjelmisto

Tutustu esityksiin, esityspaikkoihin ja teattereihin.

Tutustu

Liput

Liput festivaaliesityksiin nyt varattavissa ennakkoon!

Varaa

Facebook

22/04/2018 @ 16:17
ISO kiitos kaikille tämän vuoden yloppilasteatterifestivaalista! Kiitos kaikille teattereille, yleisölle, raadille ja yhteistyökumppaneille! Tämä oli uskomaton kokemus! Siun SYTY kiittää ja kuittaa! ❤️
26 2    View on Facebook
22/04/2018 @ 8:21
Toimistohuomenta! Lipputilanne näyttää seuraavanlaiselta:
Oulun ylioppilasteatteri: Libido, klo 11-12 Pakkahuone - 8 LIPPUA (LIPUT PAKKAHUONEEN OVELTA!)

Lapin ylioppilasteatteri: Kasvun paikka 2.0, klo 11-11.45, Kaupunginteatterin pieni näyttämö - 20 LIPPUA (Myynti toimistolta ja ovelta)

Festaritoimisto sijaitsee tänään Koski-kabinetissa. Ks. Hieno video.
2 1    View on Facebook
21/04/2018 @ 12:41
Vaasan ylioppilasteatteri Ramppi: Yksin klo 14.30 Pakkahuoneella!

LOPPUUNMYYTY!
4    View on Facebook

Viimeisimmät blogitekstit

Tämä on totta!

Totta – ’tosi’-sanan yksikön partitiivi. Tosi on sellainen asia, joka on faktuaalinen ja reaalinen, mielipiteestä riippumaton; objektiivisesti totta. Toden vastakohta on epätosi.   Olen viimeisten viikkojen aikana kokenut useita pieniä sykähdyttäviä hetkiä. Hetkiä, jolloin Ylikivat festarit ovat ottaneet aina askeleen lähemmäksi todeksi tulemista.

Lue lisää

Hei – Ystävällisin terveisin

Festivaalituottajan sähköpostissani on tällä hetkellä karvaa vaille 300 sähköpostiviestiä, joista ensimmäinen on päivätty toukokuulle 2014. Näihin sähköposteihin eivät lukeudu kymmenet jo poistetut, tai alakansioihin siirretyt viestit. Viestien joukossa ei myöskään ole ensimmäistäkään roskapostiksi lukeutuvaa mainosviestiä tai terkkuja äidiltä, vaan kaikki ovat tiukkaa asiaa.

Lue lisää

Oppitunti ajasta

Aika (lat. tempus, tunnus t) on yksi fysiikan perussuureista, jota mitataan SI-järjestelmän mukaisesta sekunneissa sekä sen lisäyksiököissä minuuteissa ja tunneissa. Tunnit kertaamalla saadan vuorokausia ja viikkoja, joista muodostuu kuukausia. Kaksitoista kuukautta puolestaan muodostavat maan kiertoliikkeeseen auringon ympäri perustuvan yksikön, vuoden.

Lue lisää